Opmuntring til Kevin forud for test

Jenson Button sikrede sig selv og McLaren den hurtigste tid under onsdagens formiddags testarbejde på Jerez, hvilket må siges at være godkendt, efter at McLaren måtte sidde over den første dag med tekniske problemer.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/1 2014 klokken 14:01

De nye Formel 1 biler giver holdene en del udfordringer, udfordringer der ikke blev mindre her til morgen, da det var en våd bane, der mødte holdene her til morgen i Spanien, men så blev det også testet.

Holdene der var ude og sætte tider her til formiddag var:
McLaren med Jenson Button, Williams med Valtteri Bottas, Ferrari med Kimi Räikkönen, Red Bull med Sebastian Vettel, Force India med Sergio Perez, Mercedes med Nico Rosberg og Sauber med Esteban Gutierrez.

Mercedes fik ikke så megen tid på banen, efter Lewis Hamilton fik påført deres eneste racer en del skader, da han kørte af tirsdag, hvilket gik ud over Nico Rosbergs chancer for at få sat en tid, der kunne måle sig med de øvrige.

Gutierrez havde problemer med at blive på banen, dog uden helt at nå ud til barrieren, hvilket betød, at hans bedste tid var dagens dårligste.

I toppen af tidstabellen var det Jenson Button, der udmærkede sig ved at hive den nye McLaren rundt i en tid, der var markant hurtigere end de øvrige. Næsten 5 sekunder var der fra Button ned til formiddagens næsthurtigste, som var Bottas i Williams.

Vettel og Räikkönen satte tider meget tæt på hinanden, med finnen som den bedste af de to, på henholdsvis 3 og 4 pladsen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Boullier til McLaren Adrian Newey bekymret for sikkerheden »