”Godt gået af Kevin”

Lewis Hamilton roser Kevin Magnussen efter åbningsløbet i Australien, for hans flotte resultat og modne kørsel, men han nægter, at han føler sig truet.

Lewis Hamilton . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/3 2014 klokken 09:03

”Det var godt gået af ham,” udtalte Hamilton efter åbningsløbet i Australien, da han blev spurgt ind til Kevin Magnussens imponerende debut i Formel 1, der var i stil med hans egen.

Men Hamilton var ikke sen til at understrege, at han ikke mente, at de tre nye kørere på gridden var starten på en ny ære.

”Der kommer hele tiden nye kørere til, men det er ikke det samme, som at vi andre er på vej ud,” kom det fra Hamilton, som dog lader til at være påvirket af især Kevin Magnussens imponerende resultat i åbningsløbet.

”Der er ingen tvivl om, at de alle har noget at byde på, ellers ville de ikke være i Formel 1, men der er en lang sæson foran os, og mange dueller, der skal udkæmpes,” tilføjede han.

”Når vi kommer længere ind i sæsonen, må vi se hvordan det ser ud,” sluttede briten, som efter Ricciardos diskvalifikation må se sit eget debutresultat slået med en enkelt placering af Kevin Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spændinger mellem Mercedes-kørerne? Räikkönen: Vi ved, hvad vi skal gøre »