Historien om Kevins hjelm

Det eneste du ser af køreren under det meste af løbet, er 2 handsker og en hjelm. Derfor lægges der meget omtanke i designet af hjelmen, og Kevin Magnussens er ingen undtagelse.

Kevin Magnussens hjelm . Copyright McLaren Group

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 24/3 2014 klokken 19:03

Sebastian Vettel er blevet kendt for sine hjelme, og han skifter designet efter hver sejr…hvilket sidste år var ret tit. Kevin Magnussen har også lagt en del omtanke i designet af sin hjelm.

I et pre-season interview på Twitter (#AskKevin), lovede Magnussen, at han ville designe en hjelm, der matchede bilens farver. Resultatet blev naturligvis en sølvfarvet hjelm, med et stort K tværs over siden.
Den lille mand, der ses på siden af hjelmen, er Johnnie Walkers logo. Johnnie Walker er kendt for sin whisky og sine kampagner imod spritkørsel.

Kevin Magnussens hjelm

På toppen af hjelmen, har Kevin sit vognnummer, som vil følge ham igennem hans lange Formel 1 karriere. Nr. 20 var det nummer som Kevin vandt sit World Series by Renault 3.5 mesterskab med. Det mesterskab var startskuddet for Kevins Formel 1 karriere.

Kevin Magnussens hjelm

Forfra ser man Hugo BOSS logoet og Mobil 1. BOSS har været McLarens sponsor siden 1981, hvilket er det længste sports-sponsorat nogensinde. BOSS leverer al teamets tøj, og det er også Hugo BOSS tøj, der kan købes i Official Team Merchandise (OTM) området bagved tilskuertribunerne.
Mobil 1 er i gang med sit 20. år som fossil-brændsel partner, og de leverer både smøring, benzin og teknisk rådgivning til McLaren og Mercedes.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Newey: Nye næser er farlige Red Bull truer med at forlade Formel 1 »