Villeneuve: Fernando og Kimi i intern kamp

Jacques Villeneuve, som vandt verdensmesterskabet i 1997, forudser, at Fernando Alonso og Kimi Räikkönen vil få en stor intern kamp i år. Vil kampen allerede begynde i Malaysia?

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Nicolai Hald Jepsen (nhj@bmf1.dk) d. 27/3 2014 klokken 17:03

Kørerne er knap og nap indviet på banerne endnu, men alligevel lurer der en kommende intern kamp mellem de to Ferrari-kørere, siger Villeneuve. Vi har ikke set nogen kamp mellem de to på banen endnu, da Kimi havde en del problemer gennem hele GP’et i Australien.

Villeneuve er ikke i tvivl om, at der er psykiske kampe udenfor banen. Der er heller ingen tvivl om, at Kimi tog sidste weekend som et nederlag overfor holdkammeraten. ”Fernando vil være den bedste, og han vil vinde uanset omkostningerne undervejs, og selvfølgelig vil han prøve at slå Kimi,” udtalte Villeneuve.

Kimi Räikkönen. Copyright Ferrari Media

”Vi oplevede i træningerne både før sæsonen og i Melbourne, at de var meget ligestillede i bilen. Men under løbet i Melbourne viste Fernando, at han havde et ekstra gear.

Kimi havde problemer med at styre bilen, hvilket resulterede i, at Fernando nemt og elegant slog ham på banen og gav et endnu dybere hak i den psykiske kamp imellem de to,” tilføjede han.

Kimi havde også problemer med styringen af den Ferrari, han kørte i 2007, men dengang blev han alligevel verdensmester, da han med bare 1 point tog titlen foran Fernando og Lewis.

”Kimi har, hvad der kræves. Fernando vil slå ham i kvalifikationerne, men i år er det ikke dét, som er vigtigt. I år er det løbene, især nu hvor dobbelt points er indført i Dubai,” afsluttede Villeneuve.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren på viagra Horner frygter, at sensorer vil afgøre løb »