Williams undskylder

Claire Williams undskylder nu Williams' teamordre til Felipe Massa under sidste weekends Formel 1 Grand Prix i Malaysia overfor deres fans. ”Det var det forkerte kald!”

Valtteri Bottas . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/4 2014 klokken 13:04

Da Felipe Massa i sidste weekend fik besked om at lade holdkammeraten Valtteri Bottas komme forbi, fordi han var hurtigere end brasilianeren, var det forkert af Williams, indrømmer Claire Williams, aom var den, der bad holdet om at give ham beskeden.

”Jeg beklager meget hændelsen overfor vores fans,” kom det fra Frank Williams datter.

”Vores kørere har lige vilkår, og vi har altid sagt, at de har vores tilladelse til at køre mod hinanden,” tilføjede hun.

”Vi håndterede ikke situationen særlig godt for nogle af vores kørere, hvilket vi har undskyldt dem for.”

Claire Williams understregede samtidig, at hun nok skulle gøre sit til, at det ikke ville gentage sig og teamet allerede inden weekendens Grand Prix har aftalt en procedure for håndtering af disse situationer.

”Vi har nu en procedure på plads, og hvis det skulle ske igen, ved vi nu, hvordan vi skal håndtere situationen. Man kan ikke forberede sig på alt, men vi håber nu, at dette er på plads,” kom det fra Williams.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hold øje med: Pit-stops Schumacher er ved at vågne »