Schumacher er ved at vågne

Sabine Kehm udtaler, at Michael Schumacher, efter 3 måneders koma, endelig er på vej tilbage til overfladen, og at han momentalt er ved bevidsthed og vågen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/4 2014 klokken 13:04

Efter rygter om, at Michael Schumacher var død og forskellige udtalelser om, at vi godt kan begynde at forberede os på det værst tænkelige udfald, er der endeligt kommet gode nyheder fra hospitalet i Grenoble.

Schumachers talskvinde, Sabine Kehm, udtalte tidligere i dag, at man for første gang siden ulykken oplever momenter med bevidsthed og tydelige tegn på, at han er ved at vågne.

”Michael gør fremskridt. Han viser momenter af bevidsthed og opvågning,” kom det fra Kehm i en officiel udtalelse.

”Vi er ved hans side gennem hele denne vanskelige kamp, sammen med det medicinske hold på hospitalet i Grenoble. Vi forbliver i troen på, at han nok skal klare sig gennem denne situation,” kom det yderligere fra Kehm.

Sabine Kehm understregede til slut i udtalelsen, at det er vigtigt, at man respekterer Corinna Schumacher og deres to børns privatliv, men samtidig takkede hun for alle de ønsker om god bedring, som de modtager.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams undskylder Bahrains GP: 1. Frie træning. Hamilton hurtigst »