Gamle Suzie var defekt

Efter en nærmere undersøgelse af Sebastian Vettels ”gamle” chassis, er det nu kommet frem, at der var noget galt med det, hvilket hjælper med til at forklare den store forskel mellem Vettel og Ricciardo.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/5 2014 klokken 09:05

Efter Kinas Formel 1 Grand Prix besluttede Red Bull, sammen med Sebastian Vettel, at skifte det chassis, tyskeren havde brugt i de første fire løb ud med det chassis, de havde anvendt under vintertesten.

”Et sekund langsommere end Ricciardo var for meget. Jeg har ikke glemt, hvordan man kører,” udtalte Vettel som respons på de fundne fejl.

”Jeg føler, det gjorde en stor forskel for os med det nye chassis,” tilføjede tyskeren, som for alvor viste sin styrke i Spanien ved at køre Red Bull raceren fra en startplacering som nummer 15 til en slutplacering som nummer 4.

Fra Red Bull fabrikken i Milton Keynes er det blevet bekræftet overfor det tyske blad, Auto Motor und Sport, at der er fundet fejl på chassiset, uden at man dog er kommet nærmere ind på, hvad der skulle være galt.
Rygter siger, at chassiset var skævt, hvilket vil have kæmpe indvirkning på bilens opsætning, som netop er det, Vettel hele tiden har brokket sig over.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Barcelona test dag 1 – Omvendt dag Nu skal det være for McLaren »