Nu skal det være for McLaren

Opdateringerne der blev tilført de to McLaren racere op til Spaniens Formel 1 Grand Prix, viste sig ikke at rykke nok. Men nu meldes det ud, at det kun var en del af den opdateringspakke, der er i vente for bilen, der kom på banen i Spanien.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/5 2014 klokken 13:05

Eric Boullier melder nu officielt ud, at McLaren er klar med flere omfattende opdateringer, hvor den sidste del af denne pakke vil være monteret, når Formel 1 feltet ankommer til Silverstone.

”Hvis ikke vi er med helt i front på Silverstone, er vi klar til at gå anderledes radikalt til værks,” udtalte holdchef Eric Boullier, der tidligere var sikker på, at de opdateringer teamet havde med til Spanien ville virke.

”Vi har set god fremgang i vindtunnelen over de sidste par uger, så nu skal vi bare have det til at virke sammen.”

Boullier melder samtidig ud, at man ikke vil lægge for meget i resultaterne fra de kommende to løb, der begge adskiller sig meget fra de øvrige baner.

”Monaco og Canada er lidt specielle med hensyn til deres layout, så jeg mener, at vi først kan se, hvor gode vi har været, når vi kører i Østrig og på Silverstone,” kom det fra Boullier.

Kevin Magnussen. Copyright McLaren Media

”Jeg siger ikke, at vi vil vinde på Silverstone, jeg siger blot, at vi til den tid vil vide, hvor vi står i forhold til de førende, med hensyn til at få lukket hullet.”

Skulle det ikke gå efter planen, vil McLaren dog ikke skrotte den nuværende sæson og satse alt på næste års racer, i stedet vil man afprøve nogle mere radikale ændringer på bilen, hvoraf nogle af dem allerede er under udvikling.

Boullier mener heller ikke, at holdets nuværende placering i mesterskabet er retvisende.

”Vores DNF i Bahrain kostede os en del, mens power unit problemer med Kevins bil under kvalifikationen i Spanien og Jensons dårlige start i løbet kostede os pointene der.”

”Alt efter Mercedes og Red Bull er meget tæt, så der skal ikke meget til, for at vi ikke kommer i pointene, når alle er så tæt,” sluttede Eric Boullier, som tror på, at McLaren nok skal få den sejr i år, som Ron Dennis har meldt ud er holdets plan.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gamle Suzie var defekt Caterham trækker sig »