Bianchis tilstand stabil

Jules Bianchis tilstand er stabiliseret efter den voldsomme ulykke i søndags, men han er fortsat i livsfare, kom den officielle melding fra hans familie i dag.

Jules Bianchi . Copyright Marussia F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/10 2014 klokken 16:10

Efter at have set billeder af Jules Bianchis voldsomme ulykke på Suzuka i søndags, var der mange der frygtede det værste, men til trods for svære kvæstelser, ser det ud til at han klarer skærene.

For første gang siden ulykken, kom der for kort tid siden en udmelding fra familien, der bekræfter at franskmanden er svært tilskadekommen, men at han nu er stabil, selvom han fortsat er i livsfare.

I den officielle udmelding fra familien lyder det:

"Jules forbliver på intensiv afdelingen på Mie General Medical Center i Yokkaichi. Han har lidt en diffus axonal skade og er fortsat i en kritisk, men stabil tilstand.”

”Lægerne på hospitalet leverer den allerbedste behandling og pleje. Vi er meget taknemmelige for alt, hvad de har gjort for Jules efter hans ulykke.”

"Vi er også taknemmelige for tilstedeværelsen af professor Gerard Saillant, formand for FIA Medical Kommissionen og professor Alessandro Frati, Neurologen fra Roms universitet La Sapienza, der har rejst til Japan på opfordring af Scuderia Ferrari.”

”De ankom til hospitalet i dag og har mødtes med det medicinske personale, der har ansvaret for Jules behandling, med henblik på at blive fuldt informeret om hans kliniske status, således at de er i stand til at rådgive os.”

”Professorerne Saillant og Frati anerkende den fremragende pleje der er blevet leveret af Mie General Medical Center og vil gerne takke deres japanske kolleger."

”Hospitalet vil fortsætte med at overvåge og behandle Jules, samt yde yderligere medicinske opdateringer, når det er relevant. "

Med andre ord, så ser det lovende ud for Bianchi, selvom det langt fra er sikkert at han overlever endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Klumme: Japans GP – Dagen Derpå Klumme: Kunne Bianchis uheld være undgået? »