Will Stevens til Caterham

Efter Marcus Ericssons tidlige afsked med Caterham har der været mange spekulationer om, hvem der skulle overtage hans efterladte sæde hos Caterham i sæsonens sidste Grand Prix. Nu er valget faldet på Will Stevens.

Caterham interview . Copyright Allan Haslund

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 20/11 2014 klokken 20:11

BMF1 har flere folk til stede på Yas Marina Circuit i denne uge, og tidligere i dag fik vi bl.a. en snak med Caterhams pit-crew, som kunne fortælle, at Will Stevens skal køre Marcus Ericssons Caterham-racer.

Lea interviewer Caterhams pit-crew

For få dage siden kunne Caterham bekræfte, at deres crowdfunding projekt havde været en succes, og at de derfor ville stille til start i sæsonens sidste løb. Det er dog først her til aften, at holdet har været i stand til at offentliggøre, hvilken kører, der skal flankere Kamui Kobayashi i pitten. Valget faldt på den 23-årige Formel Renault 3,5-kører Will Stevens.

Caterham

Efterfølgende kunne Will Stevens udtale, at han er ”…meget begejstret for at få denne mulighed, og jeg er meget taknemmelig overfor alle involverede hos Caterham F1 Team for at give mig den."

Caterhams pit-crew kunne desuden fortælle, at alle på holdet er ved godt mod, og de i øjeblikket arbejder hårdt på at forblive i Formel 1.

BMF1 følger begivenhederne på Yas Marina Circuit tæt, og vi vil bestræbe os på at give jer endnu flere nyheder direkte fra begivenhedernes epicenter.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Vettel skal tre år til Ferrari Alonsos skifte har været længe undervejs »