• Forside

Ferrari i Red Bull endnu et år?

Der har længe været rygter fremme om, at Red Bull efter kun en sæson med Ferrari motorer, ville finde en ny samarbejdspartner. Men nu er der kommet forlydender fra Ferraris motorfabrik om, at aftalen for 2007 med Red Bull, alligevel bliver overholdt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/7 2006 klokken 09:07

Renault har ellers længe stået til at skulle erstatte Red Bulls Ferrari motorer, selvom holdet har en aftale med Ferrari, der løber endnu et år.
Red Bull skulle, for at slippe rimeligt ud af kontrakten, have indvilliget i at skifte STR motorerne ud med Ferraris.

Men ifølge de seneste forlydender, har Jean Todt ikke den tiltro til STR, der gør at han vil være med til sådan et skifte og i Red Bull lejeren, er man efterhånden også ret tilfredse med Ferraris motorer, så et skifte er ikke længere så presserende.

”Når vi har indgået en kontrakt med nogen, er det vores hensigt at overholde den,” udtalte Todt. ”Det forventer jeg også andre gør overfor os.”

”Så med mindre der er hårde beviser på, at vi ikke har overholdt vores del af aftalen, kan jeg ikke se nogen grund til, at Red Bull ikke vil kører med Ferrari motorer i 2007,” sluttede den lille franskmand.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER