Nyt håb for Kevin

Kevin Magnussen er 3. kører hos McLaren i år, til trods for, at han er den rookie, der har haft den næstbedste start på sin karriere i Formel 1's historie. Men det er ikke umuligt, at der kommer et sæde til ham i løbet af sæsonen.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/2 2015 klokken 14:02

Marussia holdet, der ser ud til at genopstå som Manor Racing, er blevet benægtet at starte sæsonen med deres 2014 racer, men på trods af dette, kan teamet gå hen og blive Kevin Magnussens vej tilbage til Formel 1 allerede i 2015.

Selvom de ikke har fået lov til at stille til start med deres 2014 racer, forlyder det, at holdet vil være klar til start med en ny 2015 racer, når Formel 1 feltet kommer til Kina til sæsonens 4. Grand Prix.

Marussia har en stor gæld til McLaren, som på sin side ønsker at give Kevin så megen Formel 1 kørertid som muligt, inden han forhåbentligt igen sikrer sig et top sæde i 2016.

Kevin er officiel tredje- og reservekører for McLaren og vil derfor være med ude til alle Formel 1 løbene. Det betyder dog ikke, at han ikke vil have mulighed for at sikre sig et fast sæde hos et andet hold, så længe McLaren sikrer sig, at han kan springe over i McLaren-Honda raceren, hvis de skulle få et behov for dette.

BMF1 følger udviklingen, både omkring Marussia/Manor racing og Kevin Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marussia stemt ude Bottas som mulig afløser for Kimi? »