Williams indrømmer: Vi hænger i bremsen

Det, der skulle være en supersæson for Williams F1, har i stedet vist sig at udstille teamet som Formel 1-griddens tredjeviolin. Nu indrømmer begge kørere åbent, at man p.t. hænger i bremsen.

Malaysias GP 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 13/4 2015 klokken 17:04

Williams-kørerne Felipe Massa og Valtteri Bottas indrømmer nu åbent, at de for øjeblikket spiller tredjeviolin på Formel 1-gridden. For andet løb i træk sluttede begge kørere bag Mercedes og Ferrari, mere end 40 sekunder efter vinderen, Lewis Hamilton i Mercedes.

”For at være helt ærlig, så sluttede vi, hvor vi er i øjeblikket,” udtalte Massa. ”Vi sluttede som 5’er og 6’er og er tredje team lige nu.”

”Selvfølgelig ville det være dejligt at slutte foran Ferrari og dermed tættere på Mercedes, men sådan er det ikke i øjeblikket.”

Felipe Massa foran Valtteri Bottas.
Copyright Williams F1 Team


”Det er vist ret tydeligt, at vi lige nu er tredjehurtigste team,” tilføjede Bottas.

”Men vi har dog en ret god margin til teamene bagude, så vi behøver bare at gøre et eller andet, der rykker os fremad.”

”Vi skal selvfølgelig presse på, men vi kan dog også sige, at ikke alt er negativt, fordi vi er tre’er i mesterskabet og samtidig bygger vi flere points op end dem bag os, hvilket er positivt,” udtalte Massa.

”Vi skal arbejde hårdt, og vi skal lave en bedre bil for at fange gutterne oppe foran. Men det bliver ikke nemt,” indrømmede brasilianeren.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Räikkönen er skrøbelig Bianchi kæmper stadig for sit liv »