Hovedpine sendte Kevin ud af løbet

En super start efterfulgt af et spin sendte Kevin Magnussen ud på endnu en ørkenvandring, da der blev kørt løb på Imola-banen i weekenden. Men det var gearkassen, der sendte ham ud af løbet.

70 års jubilæums GP 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/11 2020 klokken 09:11

Det er ikke let at køre for HAAS.

Holdet har ikke midlerne til at skrue en ordentlig bil sammen, og det ser heller ikke ud til at de har evnen til at få det optimale ud af det de har til rådighed.

Under kvalifikationen oplevede Magnussen store problemer med gearkassen, der var langsom til at skifte op i gear. Noget der påvirkede hans kvalifikation meget og et problem, man ikke lykkedes med at få løst inden løbet.

"Den var helt gal med gearkassen," kom det fra Kevin efter løbet.

"Den skiftede meget langsomt, og når den så skiftede, kom det med et kæmpe ryk!"

"Det var virkelig ubehageligt at køre med og var også dét, der fik mig til at få hovedpine," tilføjede han.

"Det var som at få et spark i hovedet, hver gang jeg skiftede gear."

Emilia Romagnas Grand Prix 2020. Kevin Magnussen på første omgang, hvor en kollision med Vettel ødelagde løbetEmilia Romagnas Grand Prix 2020. Kevin Magnussen på første omgang, hvor en kollision med Vettel ødelagde løbet
Copyright Haas F1


Det var dog ikke Kevin selv, der besluttede at udgå. Holdet spurgte ind til om han klarede den, hvilket han svarede, at det var hans job at klare den, men fik også tilføjet, at det ikke var sjovt.

Beslutningen om at tage ham ud af løbet, var i mindst lige så høj grad, for at undgå en straf for at skifte gearkasse, som det var for Kevins skyld.

Efter løbet roste HAAS-holdet dog Kevin for hans indsats og den styrke han viste, ved at kæmpe så hårdt og så længe med bilen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Imolas GP; løbsresumé: Hamilton vinder, Mercedes t Toto Wolff bliver - lidt endnu »