Hvem er den bedste regnvejrskører?

Er Michael Schumacher, Ayrton Senna, Alberto Ascari eller Max Verstappen den bedste regnvejrskører nogensinde? Det spørgsmål vil Red Bull gerne have jeres svar på.

Malaysias GP 2015 . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/11 2016 klokken 20:11

Regnen væltede som bekendt ned over Interlagos, da Formel 1-feltet var i Brasilien for små fjorten dage siden. Det var bestemt ikke alle kørere som havde det godt under de forhold, men en af dem som havde det fantastisk var Max Verstappen. Den unge hollænder leverede en præstation, som senere har fået diverse medier til at sammenligne ham med de helt store regnvejrs-legender, som Ayrton Senna og Michael Schumacher.

Max Verstappen og Nico Rosberg.
Copyright Red Bull Media


Den sammenligning har redbull.com så taget til sig, fordi de har oprettet en afstemning, hvor man kan gå ind og stemme på den bedste regnvejrskører nogensinde.

Der er ni kørere med i afstemningen og udover Schumacher, Verstappen og Senna, så kan man også stemme på Alberto Ascari, Jackie Stewart, Jackie Ickx, Jenson Button, Sebastian Vettel og Jim Clark.

Michael Schumacher.
Copyright Pirelli


Afstemningen fungerer på den måde, at man kan stemme en gang på hver kører. Det gør på den ene side at man kan sætte sit "kryds" ved flere kørere, hvis man mener at flere af kørerne har været en rigtig "rainmaster".

I finder linket til afstemningen nedenfor, så skynd jer ind og giv jeres mening og stemme til kende.

Stem hér på den kører du foretrækker
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bernie ser dobbelt Han er her for at køre ræs »