Steiner jagter Hülkenberg

Efter det er blevet officielt at HAAS ikke vil fortsætte med deres to nuværende kører, er jagten på nyt mandskab gået ind. Gunther Steiner indrømmer, at Hülkenberg er en af dem han gerne så i deres bil.

Guenther Steiner fredag på Monza . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/11 2020 klokken 08:11

I 2019 afslog Nico Hülkenberg at køre for HAAS, til trods for at han på den måde, samtidig sagde nej til at blive i Formel 1.

Efter et år uden et fast sæde, men hvor han har været stand-in i 3 løb, hos Racing Point, er tyskeren pludselig kommet tilbage på mange holds radar, herunder HAAS.

Gunther Steiner indrømmer da også, at han har haft kontakt med Hulken, for at forhøre om han kunne være interesseret i et af HAAS sæderne, skulle han få tilbudt det.

HAAS udtaler dog samtidig, at deres primære fokus er, at få to unge kørere ind på holdet, men at de altså ikke er uinteresseret i Hülkenberg.

"Vores fokus er på unge kørere, da vi ønsker at fortsætte med dem i 2022 også," udtalte Steiner til Sport1.

Alle forventer at det er Mick Schumacher og Nikita Mazepin, der er HAAS primære mål for en besætning på holdet i 2021, men Steiner peger også direkte på Robert Shwartzman, som en oplagt kandidat.

"Mick Schumacher er sikker på at slutte som nummer 1 eller 2 i Formel 2 mesterskabet, hvilket med hans Ferrari opbakning gør ham til en idieel kandidat til et sæde hos os."

"Men Robert Shwartzman, der lige nu er nummer 4, er også et meget interessant bud," tilføjede han.

Til sidst i interviewet indrømmer Steiner dog, at Hülkenberg har udtalt, at der ikke er behov for at de snakker yderligere sammen. Altså at han stadig ikke er interesseret i at køre for HAAS, Formel 1 sæde eller ej.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Saudi-Arabien og F1: Ørkesløs ørkenvandring Slut med kopi-racere »