"Vi er ikke klar til at give slip!"

Renault står til at miste deres superstjerne Daniel Ricciardo, der har indgået en kontrakt med McLaren efter denne sæson. Men der er fortsat forsøg på at få Ricciardo til at blive.

Daniel Ricciardo . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/11 2020 klokken 07:11

Det er meget muligt, at Renault får deres store stjerne gennem tiden, Fernando Alonso, tilbage i 2021, men det er faktisk Daniel Ricciardo de vil have på holdet.

Renault's sportsdirektør Alan Permane, har så svært ved at acceptere, at Ricciardo ikke er en del af holdet efter denne sæson, at han gør alt for at få australieren til at ændre sin beslutning.

"Det er tydeligt, at holdet og alle på fabrikken, har stor kærlighed til han, Ricciardo red.," udtalte Permane i Formel 1 podcasten Beyond The Grid.

Permane ser Daniel Ricciardo som en af de allerstørste på Formel 1 gridden, hvor han sætter ham i samme kategori som Hamilton, Verstappen og Leclerc.

"Der er ikke mange af hans kaliber på gridden i dag og de 4 der skiller sig mest ud, er alle forskellige."

"Jeg håber på at Ocon en dag kan komme på samme niveau og lukke det store hul der er mellem ham og Daniel, men det kræver at han lærer af den bedste," tilføjede han.

For Permane er det super ærgerligt at miste Ricciardo, der tog beslutningen om at forlade Renault, meget tidligt da det kom frem at Vettel ville forlade Ferrari, hvilket satte en større rokade i gang.

Renault har sidenhen vist sig som et hold, der virkelig har vist stor fremgang og er lige nu bedre end McLaren, hvilket har fået mange til at spekulere i, om Ricciardo, der ser ud til at trives meget bedre på holdet i år end sidste år, har fortrudt sit valg.

Hvis han har det, er Permane klar til at hjælpe ham ud af aftalen med McLaren og finde en plads til ham på Renault holdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel: Jeg har fejlet Ny Safety Car på vej? »