• Forside

Hvem kører Webber for i 2007

Mark Alan Webbers far, Alan Webber, udtalte i et interview i går, at Mark ikke er ude af Formel 1 til trods for, at Williams i går meldte ud, at han ikke er en del af holdets plan for 2007.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/8 2006 klokken 09:08

”Mark (Webber red.) har et meget attraktivt tilbud liggende på sit bord,” kom det fra Alan Webber.

Det kom som lidt af en overraskelse for de fleste, da det i går kom frem, at Mark Webber ikke ville få sin kontrakt med Williams forlænget efter denne sæson.

Men Webbers far, der er en del af holdet bag den hurtige australier, sammen med Flavio Briatore og hans søster, benægter at han skulle være på vej ud af Formel 1.

Der er flere spekulationer fremme om, at Webber skulle være på vej til enten Red Bull eller BMW, men også Renault og McLaren har været på tale.

”Marks sæde vil blive annonceret af de australske medier, højst sandsynligt i næste uge,” kom det fra Alan Webber.

”Men bare rolig. Mark vil forblive i Formel 1 til næste år også, men på nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke sætte et navn på det hold, han vil køre for,” sluttede Webbers far.

Webbers søster derimod, meldte ud, at man desværre ikke kunne komme med en udmelding, før Kimi Räikkönen og Michael Schumacher var kommet med deres udmeldelser omkring deres fremtid.

Betyder det så, at Webber er på vej til Renault? Hvis altså Kimi Räikkönen tager sædet hos Ferrari, og hvis Michael Schumacher stopper?

Webber lader til at være blevet del af et større spil.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER