• Forside

Ferrari: Vi gjorde det så godt, vi kunne

En 6. og 13. plads til henholdsvis Michael Schumacher og Felipe Massa er ikke ligefrem, hvad Ferrari havde håbet på. Men forholdene taget i betragtning kunne de ikke opnå mere, og holdet lovpriser Schumachers præstation.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 30/9 2006 klokken 16:09

Det var en alvorlig bet for Ferrari, at der skulle komme regn, hvilket tydeligvis ikke passer holdet særlig godt. Ligesom i Ungarn havde teamet – i øvrigt i lighed med de andre Bridgestone-hold – meget svært ved at følge med de bedste hold på Michelin-dæk.

På den baggrund er holdet relativt tilfredse med, at det trods alt lykkedes Michael Schumacher at kvalificere sig på en sjetteplads.

Til gengæld gik det knapt så godt for Felipe Massa, som ikke klarede sig videre fra den anden udskilning. Desuden ramtes han af en straf på 10 placeringer, idet han har skiftet motor, hvormed han kommer til at starte fra bagerste række.

Nu håber Ferrari bare på, at der bliver tørvejr til løbet i morgen, da formiddagens træning viste, at under de forhold er de konkurrencedygtige.


Michael Schumacher hentede kraftigt ind på Alonso i det sidste løb på Monza – bliver en stor del af det sat over styr i morgen?

Michael Schumacher (6. plads, 1:45.775):

"Vi gjorde det så godt, som vi kunne under disse forhold, da vores chancer blev ødelagt af regnen, og sjettepladsen var det bedste jeg kunne klare. Man kan sige, det er en kamp for at begrænse skaden."

"Vi har stadig løbet foran os, og fra tredje række på gridden kan vi stadig gå efter et godt resultat, givet at vi i tørvejr har bevist, at vi er meget konkurrencedygtig."

"Denne kvalifikation har ikke kompromitteret mine chancer for at vinde verdensmesterskabet. Ud over morgendagens løb er der stadig to Grand Prix'er tilbage og alt er stadig muligt."

Felipe Massa (13. plads, 1:45.970):

"Det har bestemt ikke været nogen god dag. Fra starten havde jeg det handicap, at jeg ville blive straffet med ti placeringer på gridden efter et motorskifte, og så hjalp vejrforholdene mig sandelig heller ikke."

"Naturligvis håber vi på, at det ikke bliver et regnvejrsløb i morgen, ellers kommer vi til at kæmpe. Vores bil er dog god i tørvejr, og hvis det er forholdene, vi kører i, så kan jeg stadig håbe på at slutte i pointene."