• Forside

Fisichella: ”Jeg ved ikke hvorfor han sagde det”

Fernando Alonso har i den forgangne uge udtalt sig meget kritisk vedrørende det Renault-hold der skal bære ham mod VM-titlen. Udtalelser der rent ud sagt kommer bag på hans teamkollega.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 5/10 2006 klokken 12:10

”Jeg er meget overrasket. Jeg ved ikke hvorfor han sagde det. Altså jeg kører mit eget løb, jeg kører ikke for Fernando. Er der mulighed for at hjælpe ham er det ok, men jeg kan ikke stoppe min bil og lade ham køre forbi. Det ser jeg ikke noget problem i overhovedet”.

Således var ordene fra Giancarlo Fisichella ovenpå Alonsos meget kritiske udtalelser vedrørende italienerens kørsel under det netop overståede Kinesiske Grand Prix.

I et interview til autosport.com siger han yderligere.

”Jeg vil tale med ham om det, hvis han er glad så er det ok, hvis han sur så er jeg ligeglad. Det er vigtigt at vi holder sammen mod sæsonens afslutning”.

”Jeg arbejder for Renault, vi arbejder på at vinde begge mesterskaber, hvilket er meget vigtigt for os. Hvis vi taber mesterskabet er det ikke pga. min fejl eller fordi jeg har hjulpet ham meget gennem sæsonen. Han vinder fordi han har haft en fantastisk sæson og scoret mange point, det er det hele”.

Fisichella fastslår samtidigt at Renault kører for at vinde, det er hovedmålet.


I tyrkiet var de gode venner, men meget er ændret siden da, nu er Alonso blevet sur

Som omtalt andet steds på siden, mener Alonso at det er for risikabelt at kæmpe om placeringer med sin medkører når VM står på spil. Risiko, vil den unge italiener ikke høre tale om.

”Jeg lå på banens våde side, vi bremsede begge rent sent fordi Michael lå bag os, og det er forklaringen på hvorfor jeg mistede kontrol over bilen første gang”.

”Men det var ikke farligt” understreger han.

Da det under løbet blev klart, at Alonso havde store problemer med sine dæk, og både Fisichella og Schumacher kom tordnende bagfra var der ingen der fortalt Fisichella hvordan han skulle forholde sig.

”Ingen fortalte mig noget. Jeg pressede bare på, jeg var hurtig og det var måske en fejl at skifte dæk på Fernandos bil, mere er der vist ikke at sige”.

Hvor vidt Fisichella lader sig genere af ”kammeratens” kritiske udtalelser eller ej må vi vente med at se til på søndag, ifølge ham selv er han ligeglad, men lad os nu se hvordan det udvikler sig.