• Forside

Gary Paffett ny test kører hos Honda!

Det engelske motorsports magasin ”Autosport” hævder i denne uges udgave, at englænderen Gray Paffett bliver ny testkører i Honda teamet. Den nuværende McLaren Mercedes testkører afløser således landsmanden Anthony Davidson, som er på vej til Super Aguri.

Af: (@bmf1.dk) d. 9/11 2006 klokken 13:11

Det velrenommerede engelske motorsports magasin ”Autosport”, hævder i denne uges udgave, at englænderen Gary Paffett vil blive præsenteret som officiel test og reserve kører hos Honda teamet indenfor de nærmeste par dage.

Den kommende udnævnelse af Paffett kommer ikke uventet, da forhandlingerne har stået på over flere uger. Englænderen var dog ikke den eneste som førte forhandlinger med Honda. (Se relaterede artikler).

Den tidligere Red Bull kører, østrigeren Christian Klien, har også været inde i billedet, men det er tilsyneladende ikke lykkes Klien at få foden indenfor i det japanske team. Det betyder formentlig, at østrigerens eneste chance for at blive i Formel 1 ligger hos Spyker teamet.

Ifølge en kilde i Honda teamet, er det Paffetts erfaringer fra top teamet McLaren Mercedes, som har været en af de udslagsgivende faktorer bag beslutningen.

Den kommende udnævnelse vil formentlig ikke skabe de helt store bekymringer hos McLaren Mercedes, som formentlig vil nøjes med en testkører i 2007. Det engelsk-tyske team har dog også meddelt Paffett, at han kan gå hvorhen han vil, når hans kontrakt udløber sidst på året.

Honda teamets nuværende testkører, Anthony Davidson, er ifølge pålidelige rygter på vej til Super Aguri teamet. Som en direkte følge af gårsdagens udmelding, må det nu regnes for mere end sandsynligt, at det bliver den erfarne englænder, som kommer til at gøre Takuma Sato følgeskab i Super Aguri teamet den kommende sæson.