• Forside

Button skal kæmpe hårdt

Den engelske Honda-pilot, Jenson Button, indrømmer nu at der er lang vej endnu, hvis teamet skal leve op til forventningerne, efter en skuffende præstation i den første officielle træning.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: (@bmf1.dk) d. 16/3 2007 klokken 19:03

I den første træning, hvor både biler, kørere og materiel for første gang siden Brasilien, skulle strække benene, satte Button ellers femtehurtigste tid. Og længe så det ud til at man havde godt fat i træningen. men den anden frie træning skubbede englænderen ned på en skuffende 14. plads.

Dermed har Button nu kategorisk afvist, at Honda vil kunne sikre podieplaceringer i årets første løb. Ydermere har Jenson Button udtrykt sin tvivl om hvorvidt han selv eller Barichello kan sikre en kvalifikation indenfor de ti bedste.

Jenson Button, Honda RA107, Albert Park 2007. Fri træning

"Vi har ikke haft den bedste vinter," siger Button. "Vi har hele tiden forbedret bilen, men den er stadig ikke helt hvad vi vil have. Vi kæmper virkelig, hvilket mange af de andre fyre også ved. Vi kan ikke bare sætte farten ned og der er ligeledes problemer med stbiliteten."

Button måtte også se i øjnene, at resultatet indtil videre er skuffende, så kommer holdets præstation under træning, ikke som en overraskelse. Til gengæld understreger han, at man vil gå ud og gøre det bedste man har lært.

I morgen, lørdag er der den sidste frie træning og kvalifikation til søndagens Grand Prix. Button: "Morgendagens træning er ligeledes vigtig for os, og vi vil arbejde på balancen i bilen. Derefter vil det se ok ud til løbet."

Rubens Barichello, Honda RA107, Albert Park 2007. Fri træning

Button´s teamkollega, Rubens Barichello, var også ude og få føling med den nye bil. Hans anden træning sluttede på en ærgerlig 15. plads, efter at han spandt af banen i det sidste sving, midtvejs i træningen.

Barichello lød dog umiddelbart ikke så negativ omkring hele teamets præstation gennem dagen, og sagde: "Jeg havde en god dag. Jeg var glad for mine tider på det tidspunkt i træningen da vi var i top ti, men vi sigter efter at gøre det meget bedre. Vi har meget at lave, før vi når hvor vi gerne vil være i kvalifikationen," slutter brasilianske Barichello.

tv-tider