• Forside

Ferrari: McLaren var bedre end os

Felipe Massa og Kimi Räikkönen startede på henholdsvis pole og som tre'er, men måtte nøjes med en 3. og 5. plads. Dermed mister Räikkönen sin føring til Fernando Alonso.

Af: (@bmf1.dk) d. 8/4 2007 klokken 17:04

To løb inde i kalenderen og McLaren er for alvor tilbage i storform. Dette måtte Ferrari-lejren sande, da det blev til en tredjeplads til Räikkönen og en femteplads til Massa.

Dermed er der 9 point op til McLaren i konstruktørernes mesterskab.

Kimi Räikkönen Ferrari. 3. bedste tid.
"En dag med mange forskellige følelser. På den ene side er jeg glad for at få 6 point, på den anden side er jeg skuffet over, at løbet ikke levede op til mine forventninger. Denne weekend måtte vi lave nogle kompromiser med hensyn til bilens set-up, og det betød at vi ikke kunne få det fulde potentiale ud af den. Idag manglede vi lidt fart, især i forhold til vores største rivaler.

Jeg gentager, at jeg er skuffet, men er også godt klar over at dette er starten af sæsonen, og disse point vil blive meget vigtige, efterhånden som mesterskabet udvikler sig. Teamet gjorde et godt job, med al den usikkerhed der var i mente. Vi må arbejde og forbedre os, så vi kan få 100 % ud af pakken. Det første sving? Fernando og Lewis var bare bedre end os."

Podiet ved Malaysias GP 2007. Alonso, Hamilton, Räikkönen

Felipe Massa Ferrari. 5. bedste tid.
"Det var et meget hårdt løb, hvor vi kæmpede meget. Det var næsten umuligt at overhale. Jeg prøvede at overhale Lewis, men jeg lavede en fejl og endte udenfor banen. Jeg blev jo nødt til at forsøge mig, og den næste gang vil det gå bedre.

Løbet forløb ikke som vi havde forventet og vores hastighed var langsommere end forventet. Nu må vi arbejde på hvorfor, og arbejde på at forbedre situationen i de kommende løb. Men det var vigtigt at få bilen gennem løbet, og hente de vigtige point."

Nick Heidfeld, BMW-Sauber F1.07, foran Felipe Massa, Ferrari F2007. Malaysia 2007