• Forside

Schumi om spionskandalen: Ingen kommentarer

I forbindelse med løbet på Nürburgring er den syvdobbelte verdensmester, Michael Schumacher, blevet spurgt om sin stillingtagen til skandalen om de stjålne Ferrari-dokumenter. Den hovedanklagede var en af tyskerens nærmeste medarbejdere hos italienerne.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 20/7 2007 klokken 13:07

Den syvdobbelte verdensmester, Michael Schumacher, blev i går udspurgt om sin mening vedrørende den verserende spionskandale hos Ferrari, og interessen for et svar er ikke helt uforståelig.

Den spionanklagede Stepney var, indtil Schumachers selvpensionering sidste år, chefmekaniker for tyskeren.

”Desværre er der i store virksomheder ofte situationer som disse, og de er altid ubehagelige,” udtaler Schumacher til den tyske boulevardavis ’Bild’.

Schumacher, der er nær ven og fortrolig til teamchef Jean Todt, afviser at gå dybere ned i detaljer i sagen. Samtidig indrømmer han, at han ved en del mere, end offentligheden hidtil har haft kendskab til.

”I denne slags sager kan du ikke tale ligeså åbent, som du måske har lyst til – desværre,” sluttede Schumacher og dermed var der ikke yderligere at tilføje fra tyskerens side.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER