• Forside

Kazuki Nakajima kører i Brasilien

I går meldte Alexander Wurz ud, at han stopper med øjeblikkelig virkning som løbskører for Williams. I dag er Williams testkører Kazuki Nakajima forfremmet til løbskører i årets sidste Grand Prix i Brasilien.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 9/10 2007 klokken 15:10

Kazuki Nakajima, der i år har været tilknyttet AT & T Williams teamet og som sluttede som årets rookie i GP2 mesterskabet debuterer i det brasilianske Grand Prix som Formel 1 kører for Williams.

Kazuki Nakajima har i år testet for Williams i fem af årets Formel 1 weekender og har tilbagelagt mere end 7.000 testkilometer for teamet, senest i sidste weekends kinesiske Grand Prix, hvor han testede om fredagen.

Løbet skal dog ikke ses som en direkte evaluering af Kazuki Nakajima, men mere for at se hvor langt Kazuki er kommet i sin udvikling som løbskører og for at give ham noget erfaring som kun kan opnås som løbskører.

Frank Williams siger: ”Man kan ikke vurdere en kørers evner på basis af et enkelt løb, men det er en ideel mulighed for at give Kazuki erfaring. Jeg er sikker på, at han vil gå til weekenden som en rigtig professionel.”

Kazuki Nakajima, Williams FW29. Fri træning op til Australiens GP 2007

Kazuki Nakajima siger: ”Jeg er meget taknemmelig over at teamet giver mig denne mulighed. Jeg håber, at jeg nu kender bilen godt og heldigvis har jeg kørt nogle fredagstræninger, så sent som i Shanghai. Dette er en chance jeg har tænkt at tage imod med åbne arme og betale den tillid teamet har givet mig tilbage med en stærk præstation.”

Mon ikke Kazuki Nakajima har en chance gennem Toyota til måske at tage det ledige Williams sæde i 2008?

RELATEREDE NYHEDER