• Forside

Hamilton flytter til Schweiz

McLaren-køreren, Lewis Hamilton, flytter til Schweiz, for at undgå den stadig stigende medie-interesse for hans person. Dermed følger han i fodsporene af Michael Schumacher, Fernando Alonso og Kimi Räikkönen

Af: (@bmf1.dk) d. 29/10 2007 klokken 21:10

Lewis Hamilton har bekræftet, at han nu forlader sin hjemby Stevenage, der for få dage siden opkaldte en gade til hans ære, og flytter til Schweiz. Det er mediernes snagen der er den afgørende faktor, siger superstjernen.

Schweiz har et af Europa´s laveste skattetryk, men det er ifølge Hamilton selv, ikke hovedårsagen til flytningen. Han er ganske enkelt blevet træt af, at han ikke kan gå i fred på gaden.

"Jeg flytter til et land, jeg ikke kender noget til, men det er meget spændende," siger Lewis Hamilton til BBC. Derovre kommer folk ikke bare hen til én, de lader dig være og giver dig plads."

Lewis Hamilton

"Det var en svær beslutning. Det var min drøm i mange år at flytte til London. Jeg overnattede i en vens hus i London i weekenden og vågnede morgenen og vidste bare at jeg ville flytte dertil."

"Men jeg møder nye venner, nye ansigter og jeg har da venner derovre, og min familie og venner kan komme og besøge mig."

"Man mister evnen til bare at tage et sted hen, man forstår ikke hvad det betyder, før man oplever det, og man kæmper virkelig for at føre et normalt liv," siger Hamilton.

Fernando Alonso og Lewis Hamilton fejrer sejren i Malaysia

"Jeg har ikke haft mulighed for at bruge særlig meget tid med vennerne eller familien - det er ikke et normalt job, man rejser hele tiden, man bor i en kuffert og det er hårdt at styre det og stadig leve et normalt liv."

Selvom Lewis Hamilton nu flytter til Schweiz, så bliver han ikke ligefrem nabo til Fernando Alonso. De to kamphaner har ikke ligefrem været perlevenner efterhånden som titelkampen spidsede til, men måske de kan mødes til en bid af landets berømte oste en dag?