• Forside

Rosberg afviser McLaren-skifte

Nico Rosberg har tidligere udtalt, at han vil køre for Williams næste år, trods insisterende rygter, der har sat ham i forbindelse med McLaren-Mercedes. Et tilbud har angiveligt været på bordet.

Af: (@bmf1.dk) d. 22/11 2007 klokken 11:11

Den tyske Formel 1 stjerne, Nico Rosberg, har ikke travlt med at finde ud af sin fremtid. Han er tilsynesladende glad for at være hos Williams, og Sir Frank Williams har flere gange pure afvist, at den unge kører skal køre for andre end ham.

Dette på trods af, at McLaren-Mercedes med Ron Dennis i spidsen, angiveligt har tilbudt ham hele $22 millioner, eller godt 110 millioner danske kroner, for at køre for de sølvfarvede til næste år. Dette er et rygte, som florerer meget i de tyske medier for tiden.

"Jeg bliver her. Jeg er kun 22, og jeg har ikke travlt endnu. Jeg kan godt skubbe mere på min karriere, men jeg vil gerne til at komme på podiet næste år," siger Rosberg til Daily Telegraph.

Også Willi Weber, Michael Schumacher´s mangeårige manager, er hoppet ombord på Rosbergs tankegang. Weber mener, at et skifte til McLaren vil være rigtig dårligt, da Lewis Hamilton er Ron Dennis´ favorit.

Nico Rosberg vil ikke slå bremserne i for sin karriere, men mener man bør være tålmodig, med hensyn til hans fremtid

"McLaren kunne meget nemt ødelægge hans karriere. Hamilton er deres nummer et, selvom de ikke officielt vil sige, at det forholder sig sådan," siger Weber til Bild-Zeitung.

Rosberg er en mand med begge ben på jorden. Han mener, at Hamilton havde en fantastisk debut-sæson, og at han fortjener respekt for den måde han konkurrerede på mod Alonso, men også at man bør se med objektive briller på englænderens komet-karriere indtil videre.

"Man kan ikke argumentere om hans præstation, for han havde verdensmesteren som teamkollega, og det er det perspektiv, som man bør have. Men ingen anden rookie har nogensinde haft det udstyr han havde til rådighed," slutter Rosberg.

Indtil videre vil vi altså se Nico Rosberg i en Williams-racer på gridden.

RELATEREDE NYHEDER