• Forside

Sutil skal imponere-Fisi er forældet

Sutil og Glock er blandt de kørere, som tidligere verdensmester Keke Rosberg mener, skal arbejde hårdt for at imponere. Sutil fordi han har erfaring fra F1 og Glock fordi dette er hans debut-år. Men også Fisichella får en bredside

Af: (@bmf1.dk) d. 1/3 2008 klokken 18:03

Ifølge verdensmesteren fra 1982, Keke Rosberg, far til Nico, vil 2008 være en vind-eller-forsvind sæson for både Adrian Sutil og Timo Glock. Især for Sutil, der har en fuld sæson i Formel 1, mens Glock har imponeret i GP2 og nu er rookie i F1. Igen.

Rosberg vil være til stede ved samtlige løb i forbindelse med at han er kommentator for tysk tv, og har ved den lejlighed rig mulighed for at bedømme kørerne.

Finnen udtaler til Sport Bild, at Adrian Sutil vil blive målt i forhold til veteranen Giancarlo Fisichella, der er godt ti år ældre end Sutil, når de to kørere sætter sig til rette i deres Force India biler den 16. marts.

Adrian Sutil, Spyker, har gjort det ganske fornuftigt i 2007. Men i år vil det blive svært

"Han (Sutil, red.), vil blive målt i forhold til Fisichella, og han skal klart slå ham, for han (Fisichella, red.) er en udgået model, sagde den 59-årige Rosberg, der mener, at hvis ikke Sutil er hurtigere end Fisichella, ryger han ud.

Rosberg er derudover af den opfattelse, at Timo Glock får det svært hos Toyota, mest på grund af Jarno Trulli.

"Han skal være forsigtig. Jarno Trulli er en meget hurtig kvalifikationskører og kvalifikationen karakteriserer faktisk løbsresultatet."

"Timo skal kunne følge med Trulli, ellers vil han også få problemer."