• Forside

Bernie stadig varm på Par-is

Når Formel 1 feltet har kørt den sidste meter af det franske Grand Prix på Magny Cours, vil det blive sidste gang for banen, siger Ecclestone. Men ikke nødvendigvis sidste gang et løb afholdes i Frankrig

Af: (@bmf1.dk) d. 1/3 2008 klokken 19:03

Formel 1 supremoen Bernie Ecclestone, har længe søgt nye veje når det kommer til at tilføje nye løb på kalenderen. Nu er det den smukke by, Paris, som Bernie har i kikkerten, og et eventuelt løb dér, vil erstatte Magny Cours.

"Jeg håber vi kan stykke noget sammen," siger Ecclestone til det tyske nyhedsbureau SID. "Vi har brug for et sted til det franske Grand Prix, for vi vender ikke tilbage til Magny Cours. Regeringen forstår dette."

Fernando Alonso krydser mållinien først. Frankrig 2005

Faktisk skulle et løb i år ikke finde sted, og planerne var allerede iværksat for at droppe det helt. Men da det ikke lykkedes at finde et passende alternativ, satte man Magny Cours tilbage på kalenderen, omend kun for denne sæson.

Udover Paris som mulig arrangør af Formel 1 løb, tænker Ecclestone også, at London vil kunne lægge asfalt til de 22 racerbiler. Dog indrømmer han, at et løb i den britiske hovedstad, ikke er særlig sandsynlig.

Vi ser frem til en løsning, men må sande, at det er slut med Magny Cours efter denne sæson.