• Forside

Flavio: Piquet ingen trussel mod Alonso

Trods rosende ord om sin nye protegé, Nelson Piquet, mener Renault´s teamchef Flavio Briatore ikke, at Fernando Alonso har noget at frygte fra den unge brasilianer.

Af: (@bmf1.dk) d. 1/3 2008 klokken 19:03

Fernando Alonso havde det ikke altid lige nemt hos McLaren og blev presset hele sæsonen i gennem af Lewis Hamilton. Da han vendte tilbage til Renault, var det et bevidst valg fra Briatore´s side, at Alonso skulle tilbage til trygge rammer og ikke skulle under det samme pres som hos det engelske team.

For et par uger siden, kunne vi skrive, at Nelson Piquet selv har udtalt, at han vil presse Alonso og kunne se, at han var ved at hale ind på spanieren under vintertestene.

Nelson Piquet fik lov at teste R28 chassiset

Flavio Briatore tror at Nelson vil udgøre en mindre trussel mod Alonso, og er samtidig sikker på, at de to kørere vil trives under hans ledelse.

"Piquet og Alonso. De arbejder begge for Renault. Det er op til mig at lede dem i forhold til teamets bedste. Jeg må tage i betragtning, at udover de to kørere, har jeg tusind andre ansatte under mig," siger Briatore til Gazzetta dello Sport.

"Når McLaren hyrer en verdensmester (Alonso), og har en rookie som Hamilton, skal man vide hvordan man leder dem," udtaler han, med klar hentydning til den interne konflikt mellem de to kørere i 2007.