• Forside

Nicolas Todt overvejer F1

Han har papirerne i orden, 30-årige Nicolas Todt. Med en far som mangeårig chef for Ferrari og ejer af GP2-teamet ART, er det næste logiske skridt for franskmanden Formel 1. Men Todt overvejer kun mulighederne.

Af: (@bmf1.dk) d. 5/6 2008 klokken 12:06

Toro Rosso er sat til salg, og dette er en unik chance for de pengestærke til at få sit eget Formel 1 team. En af dem der må forventes at stå lige på spring til sit eget team, er Nicolas Todt, søn af Jean Todt.

Han er en travl herre, den 30-årige Todt junior. Han er del-ejer af GP2-teamet ART og er samtidig manager for Felipe Massa og Sebastién Bourdais. Formel 1-drømmen er lige om hjørnet, men Todt er en forsigtig mand.

"Lige for tiden, tager jeg det et skridt ad gangen," siger Todt til det schweiziske Motorsport Aktuell.

"Jeg startede med kører-management, så startede vi ART-teamet og nu er vi på vej ind i de asiatiske serier. Vi har haft succes, men også nederlag. Jeg har lært meget," siger Todt.

Toro Rosso er til salg, og Nicolas Todt er et oplagt valg som køber

Todt indrømmer, at Formel 1 er det næste logiske skridt, og mange er enig i, at knægten vil kunne gøre et fornuftigt job. Men samtidig er Todt ligeså forsigtig omkring fremtiden som sin far og siger, at der er enorm forskel på GP2 og F1.

"Det er mit held, at jeg er opvokset i miljøet, men folk drager ofte for hastige konklusioner. Et Formel 1 team er dyrt. Udover købsprisen, handler det om at have de økonomiske midler til også at drive det."

"Så længe reglerne er så tågede, som de er nu, er det ikke videre interessant at eje et privat team uden en stor konstruktør. Jeg holder mine øjne åbne," sluttede Todt.

RELATEREDE NYHEDER