• Forside

Kovalainen lykkelig for sin første sejr

Heikki Kovalainen var, ikke overraskende, lykkelig efter at have vundet sin første sejr i Formel 1. Finnen føler, at det efterhånden er ved at fungere for ham og at sejren blot er et skridt på vejen mod større succes.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/8 2008 klokken 14:08

Om end at det var på baggrund af Felipe Massas motorhavari på tredjesidste omgang, at McLarens Heikki Kovalainen vandt sit første F1 Grand Prix, var han, meget forståeligt, lykkelig efter sejren.

”Ja, selvfølgelig er jeg meget lykkelig,” udtalte finnen efter løbet.

McLaren-køreren mener ikke, at heldet altid smilet til ham, da han tit har været ramt af småproblemer, som har sat ham tilbage på gridden. Men i søndags fungerede alt perfekt.

”Ikke så få gange har jeg kæmpet for en sejr, men altid er der kommet noget i vejen og ikke alt har fungeret perfekt.”

Heikki Kovalainen passerer det ternede flag i Ungarns Grand Prix, 2008.

”Jeg vidste, at Massa og Lewis begge ville være hurtige i starten af løbet, men halvvejs inde i løbet, følte jeg, at tingene begyndte at gå i min retning, og til slut prøvede jeg at lægge pres på Massa, og jeg håbede, at et eller andet ville ske” forklarer Kovalainen.

”Det så ud som om han fik en mekanisk fejl, så alt i alt fungerede tingene for mig i dag, og jeg er meget, meget glad for det.”

”Med alt det hårde arbejde som hele teamet har lagt i de seneste måneder, trods svære tider, behøvede vi blot at presse, og jeg er meget glad for at vinde min første sejr i dag.”

”Selvfølgelig er dette noget, som jeg har arbejdet på i mange år. Jeg begyndte at arbejde hårdt og forbedre min fitness, så at opnå målet er meget tilfredsstillende for mig.”

”Nu må vi blot beholde koncentrationen, tage en lille pause og derefter forsøge at maksimere indsatsen og så forsøge at gentage succesen,” sluttede en glad Kavalainen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER