• Forside

Ferrari takker fans for support

Ferraris offentliggørelse af sin tilbagetrækning fra Formel 1, på grund af det kommende budgetloft i 2010, har resulteret i en strøm af sympatitilkendegivelser på fabrikkens hjemmeside. Præsidenten takker nu for støtten.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 13/5 2009 klokken 23:05

I kølvandet på Ferraris offentliggørelse af, at fabrikken vil trække sig fra Formel 1 fra og med næste sæson, har resulteret i en strøm af sympatitilkendegivelser til den stejlende hingsts hjemmeside.

Årsagen til den noget dramatiske meddelelse skyldes, at FIA, med kontroversielle Max Mosley i spidsen, har vedtaget at Formel 1 skal operere med et budgetloft fra og med 2010. Årsagen er angiveligt den internationale finanskrise, men den beslutning er Ferrari lodret uenig i.

Luca di Montezemolo (i midten). Beslutningen er truffet: Ferrari trækker sig fra F1.

Ferraris præsident, Luca di Montezemolo, har i dag reageret på de mange tilkendegivelser fra fans over hele jorden, på Ferraris hjemmeside.

“Jeg vil gerne personligt takke for de utallige mails vi har fået fra hele verden i de sidste timer via vores website,” skriver di Montezemolo.

“Det er vigtigt for os at vide, at vi kan stole på støtte fra vores fans ud over hele verden, og at vi sammen deler den motivation, som bragte os til at tage beslutningen.”

“Hvis vi bliver tvunget til at forlade den sport, som vi har været en del af i de seneste 60 år af vores historie, og hvor vi har sat alle rekorderne i form af sejre, så er det fordi de (FIA, red.) vil ændre hele sportens natur og grundlæggende værdier,” fortsætter han med henvisning til det kommende to-delte system med bl.a. et budgetloft (læs om detaljerne andetsteds på BMF1).

Præsidenten forsikrer Ferraris fans, at fabrikken fremover vil være at finde andre steder.

“det er vigtigt for mig at sige, at vores biler fremover vil køre i andre serier, hvor - og det er jeg fuldstændig sikker på - vi vil finde den samme entusiasme og passion og samme antal millioner fans, som vil følge os i hvert hjørne af verden.”

“Racing er en del af Ferraris DNA, og det vil der aldrig blive ændret på,” slutter Luca di Montezemolo.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER