• Forside

Usikkerhed omkring Schumacher

Den fortsatte usikkerhed omkring Michael Schumachers fysiske tilstand har nu fået Willi Weber til at stoppe produktionen af den merchandise, der ellers er planlagt til at blive solgt i forbindelse med tyskerens comeback til Formel 1.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/8 2009 klokken 11:08

Willi Weber skulle angiveligt have udtalt til det tyske bilmagasin, Auto Bild, at han ikke vil sætte noget i produktion, før han er 100% sikker på, at Schumacher vil komme til start i Valencia.

Det er nakkeskaden, som Michael Scumacher pådrog sig i februar, da han styrtede på sin motorcykel, der stadig spøger. Men om der er reel risiko for at det ikke vil lykkes for den tyske stjerne at komme til start, er fortsat uvist.

Dr. Johannes Peil, der er lægen der vil stå for de sidste undersøgelser af Schumacher, forventer at en endelig udmelding vil komme i løbet af denne uge, måske endda først i starten af næste uge, da det er op til Michael Schumacher selv, om han vil stille til start eller ej.

”Vi kan først komme med en endelig udmelding, når vi har alle resultaterne, men den endelige afgørelse er Schumachers,” kom det fra Peil.

Lægen antyder dermed, at Michael ikke vil blive stoppet af lægerne, da der ikke er noget galt med ham, ud over mulighed for at han ikke har kræfter nok til at holde hovedet igennem et helt Formel 1-løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER