• Forside

Alonso frygter Ferrari

Sidste år var San Marinos Grand Prix det eneste løb, hvor Ferrari reelt var en trussel mod Renault, hvilket har fået den regerende verdensmester, spanieren Fernando Alonso til at melde ud, at han tror de igen i år vil være meget stærke.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/4 2006 klokken 16:04

Faktisk tror Alonso så meget på Ferrari, og især Michael Schumacher, at han vil være tilfreds med at slutte på en andenplads efter den syv-dobbelte verdensmester.

Ferrari har også meldt ud, at de har forberedt sig helt specielt til dette års Grand Prix på den italienske Imola bane. En helt ny aero pakke og intensive tests af Bridgestone dækkene, skulle betyde, at det stolte italienske hold, er klar til at tage udfordringen op med især Renault.


Michael Schumacher, Imola 2005.

Der er dog også mange der mener, at McLaren vil være en hård nød at knække og Williams, med en meget sulten Mark Webber, skulle have løst deres problemer. Så det kan meget vel gå hen og blive et tæt og meget spændende løb på søndag.

”Jeg mener, at alle weekender er vigtige, men San Marino er meget vigtig for Ferrari,” udtalte verdensmesteren. ”Schumacher har bevist, at han ikke er færdig i Formel 1 og jeg er ikke i tvivl om, at han er sulten efter at vinde.”

”Hvis Ferrari kan vinde løb i år, så er det dette løb,” tilføjede den hurtige spanier.

”Jeg vil være helt til freds med at slutte på en anden eller en tredjeplads her, så længe jeg vinder igen på Nürburgring,” kom det fra den selvsikre spanier.

Schumacher selv, er også ret sikker på, at Ferrari vil være med helt fremme igen, efter holdets fadæse i Australien. Men han afviser samtidig, at han er ude af mesterskabs kapløbet, hvis ikke han vinder.

”Alle løb er vigtige og det er vigtigt at vi får lukket det hul, der er kommet op til de førende hold,” kom det fra Schumacher. ”Det er helt klart et vigtigt løb, men ikke alt afgørende,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER