Schumacher undskylder overfor Barrichello

Michaels Schumachers forsøg på at lukke af for Rubens Barrichello under dennes overhaling på Hungaroring søndag, gav en bøde til eks-verdensmesteren og en del heftig kritik. Nu undskylder han overfor Barrichello.

Michael Schumacher . Copyright Bridgestone Motorsport

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/8 2010 klokken 23:08

Michael Schumacher har nu undskyldt for sin måde at køre på overfor sin tidligere teamkammerat fra Ferraritiden, Rubens Barrichello.

Den syvdobbelte verdensmester forsøgte at lukke af for overhalingsforsøg, med det resultat, at Barrichello var mulehår fra at ramme pitvæggen ned af langsiden, kort før indgangen til sving 1.

Efter løbet udtalte Schumacher til medier, at han ikke følte at have gjort noget forkert.

Michael Schumacher. Copyright Mercedes GP.

På tyskerens hjemmeside fremgår det nu, at Schumacher på et tidligt tidspunkt tilkendegav overfor Barrichello, at han ikke ville opgive sin linje, samt at der var tilstrækkeligt med plads til at passere. Samtidig skriver tyskeren, at han accepterer FIAs dom, som han dog finder hård.

“I går, lige efter løbet, var jeg stadig oppe at køre over situationen, men efter at have set hændelsen med Rubens igen, må jeg give stewards ret i deres bedømmelse: manøvren var simpelthen for hård,” skriver Schumacher på sin hjemmeside.

“Jeg ønskede at gøre det vanskeligt for ham at overhale. Jeg viste tydeligt, at jeg ikke ville lade ham passere… jeg ønskede ikke at skade ham med min manøvre.”

“Hvis han føler, at jeg gjorde det, så undskylder jeg. Det var ikke min mening,” skriver Schumacher.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrarihøring fastsat BMF1 på Hockenheim 2010 – Fredag »