Red Bull fornyer med Renault

Så er det endeligt bekræftet, at den franske Renault-fabrik forlænger aftalen om motorleverancer til Red Bull, en af denne sæsons mesterskabsfavoritter. Flere måneders gætterier og spekulationer kan hermed ophøre.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 5/11 2010 klokken 15:11

I en pressemeddelelse til BMF1 har Red Bull netop meddelt, at teamet forlænger aftalen om motorleverancer for den komme sæson. Der er tale om en 2-års kontrakt.

En af konsekvenserne ved det forlængede samarbejde, er, at Renaults varemærke, eller brand, fremover vil være mere synligt. Således vil Renault-logoet være at finde på næsen af Red Bull-bilerne allerede under weekendens grand prix på Interlagos i Brasilien.

I de næste to år vil Renaults logo pryde næsepartiet på Red Bulls racere. Her er det Mark Webber. Copyright Bridgestone Motorsportmedia

Om den nye aftale udtaler teamchef Christian Horner:

”Vi er glade for at meddele denne udvidelse. Vi har altid nydt det meget direkte og tætte samarbejde med Renault, og de har støttet os yderst fair i de seneste fire sæsoner og indtil nu bidraget til tretten grand prix-sejre.”

”Samarbejdet udvikles fortsat og vi ser frem til at fortsætte det sammen med dem i kampen om verdensmesterskabet i 2011,” slutter Horner

Det er en god dag for Renaults sælgere. Således har Lotus, ligeledes i dag, også offentliggjort en ny motoraftale med Renault. Aftalen sker på bekostning af Cosworth.

Læs mere om Lotus' aftale med Renault her.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP. 1. frie træning Brasiliens GP: 2. frie træning »