• Forside

Schumi er helt rolig

Med triumfen fra Nürburgring i bagagen havde ex-verdensmesteren Michael Schumacher sat næsen op efter at gentage succesen i Spaniens Grand Prix. Drømmen blev dog ødelagt af en lille spanier i en Renault. Alligevel tror tyskeren tror på sin chance.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 15/5 2006 klokken 13:05

Selvom sejren var rimeligt langt uden for Michael Schumachers rækkevidde i gårsdagens Grand Prix på Circuit de Catalunya i Spanien, mener tyskeren, at det stadig er muligt at gentage tidligere års succes og dermed vinde både flere løb og mesterskab.

Den 37-årige tysker sluttede 18.5 sekund efter vinderen i den blågule Renault og er nu 15 point efter Fernando Alonso i det samlede pokalregnskab. Alligevel er Schumi ikke utilfreds.

”Der er stadig lang vej til slutningen af sæsonen, og jeg er rimeligt tilfreds med kun at miste 2 point,” udtaler Schumacher.


Ferraris mekanikere kæmper med at få Michael Schumacher ud foran Alonso i Spaniens Grand Prix. Succesen fra Nürburgring blev dog ikke gentaget.

”Man skal forstå, at det ikke er muligt at vinde hvert løb i kalenderen. Der vil være tider, hvor de (Renault, red.) er bedre end os,” fortsætter tyskeren.

Schumacher startede ellers søndagens løb med en frisk sejr i kufferten efter at have vundet foran Alonso på Nürburgring, men i Spanien forsvandt sejrsdrømmene i takt med at Alonso øgede sit forspring omgang for omgang i løbets sidste halvdel.

Hvis Schumacher alligevel skulle være sneget sig tættere på Renaulten, ville problemerne alligevel være til at føle på, idet banen udenfor Barcelona næsten er umulig at overhale på. Så en sejr ville være ønsketænkning i søndags, og det var tyskeren fuld ud klar over i denne fase af løbet.

”Man bliver nødt til at indse hvad der er muligt, og hvad der ikke er muligt,” siger han. ”Man kan kun forsøge til en vis grænse, stole på sin pakke, og det virkede ikke for os i dag.”

Alligevel tror Schumacher, at tiden arbejder for ham og teamet og at hans chance i mesterskabet nok skal komme.

”Der er lang tid til mesterskabet er slut og vi vil fortsætte med at kæmpe for at vinde,” udtaler Schumacher.

Når man betragter løbet i Spanien, så har Ferrari noget at have optimismen i. Teamets anden kører, brasilianeren Filipe Massa, sluttede i top 3 for anden gang i to løb og fik dermed flere point ind på italienernes konto.

Renault fører konstruktørernes mesterskab med et gab til Ferrari på 19 point.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER