• Forside

Ferrari line-up 2007

Rygterne vil ingen ende tage, eller de vil ikke stoppe før der er kommet en officiel udmelding fra Ferrari, med deres line-up for næste sæson, som Todt antyder er lige op over.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/5 2006 klokken 13:05

Der er en del rygter, der peger på, at Michael Schumacher ikke har tænkt sig, at melde sin beslutning om fremtiden ud, før sidst på sæsonen, men Todt mener alligevel, at Ferrari er klar til at melde deres beslutning ud på Monza.
Meget tyder derfor på, at Schumacher allerede har taget sin beslutning og Ferrari derfor kun venter på, at han er klar til at melde det ud og at de gerne snart vil have os andre til at vide det.
”Vi har et behov for, at sikre holdets fremtid,” udtalte Jean Todt i et interview efter Spaniens Grand Prix. ”Så snart Michael er klar til at melde det ud, vil den komme, hvilket forhåbentligt sker snart og senest på Monza.”
De fleste er af den opfattelse, at Michael Schumacher vil tage en sæson mere, hvis ikke han bliver verdensmester igen i år, hvilket ser svært ud allerede nu.
Schumacher er stadig en af feltets hurtigste, men han har bare ikke den bedste bil lige nu. Så de 37 år til trods, kunne tyskeren meget vel tage endnu en sæson, selvom det ikke bliver lettere.
”Sæsonen er stadig ung, så verdensmesterskabet er langtfra afgjort,” kom det fra Todt, der stadig tror på, at Michael Schumacher kan vinde sit 8. verdensmesterskab i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER