Horner tror på hård konkurrence

Red Bull chef, Christian Horner, tror der vil være markant hårdere kamp om topplaceringerne i år, end det vi har set de sidste par år. Lotus og Mercedes vil også blande sig.

Christian Horner . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/3 2012 klokken 11:03

De sidste par år, har Red Bull været i nærkamp med McLaren og Ferrari, der har været de eneste der har formået at true verdensmestrene, men Horner tror på at det bliver anderledes i år.

Ud fra det vi har set under testene op til sæsonstarten, ser det ud til at især Mercedes har fået bygget en rigtig god bil, mens Lotus også momentalt har vist rigtig god fart,” kom det fra Christian Horner i et interview op til sæsonstarten i den kommende weekend.

”Tidligere har det været McLaren og Ferrari vi skulle fokuserer på, men I år, har vi altså 4-5 hold der kan kæmpe med helt fremme,” understregede han.

”Selvom Ferrari ser ud til at have haft en svær optakt, forventer jeg helt klart at de er med helt fremme når det Australske Formel 1 Grand Prix bliver afviklet på søndag.”

Christian Horner understregede også, at der fortsat udvikles på deres racere, da der fortsat kommer ændringer og tilføjelser til årets reglement, mest vedrørende udstødningssystemerne.

”Det meste af det nye reglement er ret klart, men vedrørende udstødningerne er der fortsat nogle forskellige muligheder, som vi arbejder hårdt på at få det bedste ud af,” kom det ærligt fra Horner, der er så privilegeret at have design guru Adrian Newy med på sit hold.

Adrian Newey og Christian Horner Copyright Getty Images/Red Bull Racing

”Efter den drømmesæson som vi havde sidste år, med 12 sejre og pole position i alle løb på nær et, er det svært at se at vi kan gøre det bedre i år, men det er helt sikkert, at vi vil forsøge,” sluttede Horner, der stoler meget på det unge hold han har bag sig og den bil de har fået udviklet til 2012 sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel sulten Australiens GP. 1. frie træning. Button hurtigst »