Ingen bortforklaringer fra Vettel

Noget overraskende måtte den dobbelte verdensmester, Sebastian Vettel, se sig selv og sin Red Bull sendt ud allerede efter Q2 i kvalifikationen til Kinas Grand Prix i morgen. Men der var ingen dårlige undskyldninger efter løbet.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 14/4 2012 klokken 11:04

Det er et stykke tid siden, at de sidste to års verdensmester, Sebastian Vettel, har måttet forlade en kvalifikation allerede efter Q2, men det skete ikke desto mindre i dag.

Og der var ingen dårlige undskyldninger fra den unge tysker.
”der var ingen problemer med bilen. Jeg kunne bare ikke finde de sidste få tiendedele,” udtalte en ærlig Vettel fter kvalifikationen.

”Jeg var tilfreds med de omgange, jeg kørte i Q2, men de var bare ikke hurtige nok, og vi kunne derfor ikke komme i Q3.”

Sebastian Vettel. Copyright Getty Images/Red Bull Racing

”Vi har et langt løb foran os i morgen, og bilen føltes god, så ud fra farten at dømme, burde vi gøre det bedre i morgen. Vi er bare ikke hurtige nok, og det må vi acceptere.”

”Vi starter fra P11 i morgen, og så må vi se, hvad vi kan gøre derfra,” slutter Vettel.

Red Bulls teamchef, Chris Horner, havde ikke armene oppe efter kvalifikationen.

”Ultimativt en meget skuffende kvalifikation. Vi så ret konkurrencedygtige ud på de hårde dæk, så der var en skam, at Sebastian mistede Q3 med så lille en margin (- 0,128 sek. red.),” udtalte Horner.

”Så vi er på P6 (Webber, red.) og 11 i morgen…, det var ikke hvad vi havde ventet, men top ti har en ganske anderledes sammensætning end tidligere, så det bliver et interessant løb,” sluttede teamchefen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas GP - Kvalifikation: Rosberg på pole Kinas GP: Sejr til Rosberg »