• Forside

Dennis trækker sig

McLarens teamchef Ron Dennis meddeler nu, at han trækker sig fra posten som leder af det britiske team. Ifølge sagens hovedperson, varer det dog endnu et stykke tid, før han forlader den omblæste post.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 29/5 2006 klokken 11:05

I kølvandet på McLarens fejring af teamets 40-års jubilæum på bybanen i Monaco, udtaler lederen af den i Woking hjemmehørende bilfabrik, at det er temmelig usandsynligt, at han vil være at finde i chefstolen i 2016.

Der bliver altså ingen officiel deltagelse ved McLarens 50-års jubilæum fra Ron Dennis’s side. Briten, der ejer 30% af fabrikkens aktier, mener, at der til den tid vil være andre og vigtigere ting på tapetet for ham.


Ron Dennis og Kimi Räikkönen.

”For at være helt ærlig, så ville jeg være lykkelig for at være med om 10 år,” udtaler den 59-årige Dennis, der fylder 60 år d. 1. juni.

”Når jeg tænker på alt, hvad jeg laver i dag, så vil et årti mere være en alt for stor mundfuld for mig. Jeg skulle gerne have opholdt mig på stranden i lang tid inden da,” slutter Dennis.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER