Bettingfirma giver retfærdigheds refundering

Der har været rigtig meget snak om de to Red Bull ”holdkammerater” siden søndagens løb på Sepang i Malaysia. Nu vælger et australsk bettingfirma at give deres kunder pengene tilbage, hvis de spillede på en sejr til aussien.

Mark Webber Malaysias GP 2013 . Copyright Red Bull Media

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 26/3 2013 klokken 08:03

Som bekendt ignorerede den tredobbelte verdensmester i søndags teamordrer og undlod at nedjustere motorens ydelse efter sidste pitstop. På den måde kunne han selv køre over målstregen som sejrsherre af årets andet Grand Prix.

Efterfølgende har bettingfirmaet sportsbet.com.au besluttet at give de af deres kunder, som spillede på en sejr til Mark Webber, en såkaldt retfærdigheds refundering:

”Vi har refunderet alle bets på at aussie Mark Webber ville vinde det malaysiske Grand Prix i går aftes, efter ”holdkammerat" Sebastian Vettel trodsede team ordrer og tog æren for sig selv."

Til gengæld har bettingfirmaet åbnet op for et nyt spil:

”Og med spekulationer omkring Webbers fremtidsplaner, har vi åbnet et spil, som handler om hvorvidt aussien vil køre for Red Bull til næste sæson."

Til orientering giver sportsbet.com.au odds 4.00 på at Mark Webber ikke vil være at finde i Red Bull pitten til næste sæson, hvorimod det kun giver odds 1.20 hvis han bliver.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso langer også ud efter Vettel Malaysias GP – Dagen Derpå »