Canadas GP: 2. frie træning. Alonso hurtigst

Den regnvåde første træning var afløst af tørvejr og test af nye Pirelli dæk, der skal bruges på Silverstone. Alonso sluttede hurtigst, men kun marginalt hurtigere end Hamilton, der endnu engang understreger at Mercedes har en hurtig racer.

Fernando Alonso Barcelona test . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/6 2013 klokken 10:06

Første træning var en af de våde af slagsen, så det var af stor vigtighed for holdene at få gennemført en ordentlig test, nu hvor regnen havde lagt sig.

Der blev testet meget mere end normalt, hvilket dog også kunne henføres til den ekstra dæktest der var lagt ind, med de nye dæk der skal bruges i England.

De nye dæk er styrket med et kevlar bælte på bagdækkene, for at øge holdbarheden.

De hurtigste tider blev dog ikke sat på de nye dæk, men som vi efterhånden er vant til, på Super Soft dækkene.

Alonso og Hamilton var de eneste der formåede at komme ned i 1.14. Grosjean i Lotus noterede sig for 3. bedste tid, mens Webber var den hurtigste Red Bull kører med 4. hurtigste tid, mens Vettel måtte nøjes med en placering nede som nummer 7, lige efter Massa i Ferrari.

Sauber havde en rigtig dårlig dag, der sendte deres biler ned som 17 og 18, med Esteban Gutierrez som den hurtigste af de to.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari slipper, det gør Mercedes ikke Paul Hembery: Måske kan F1 finde en anden leverand »