Vettel og Riciardo i åben strid

Det er ikke nemt at være på hold med Sebastian Vettel. Webber fandt sig i det nogle år, men nu er det Daniel Ricciardo, der skal finde sig i det, eller det var i hvert fald det, man forventede inden sæsonstarten.

Daniel Ricciardo . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/5 2014 klokken 13:05

Daniel Ricciardo er ikke kommet til Red Bull for at være 2. kører. Han er kommet til det stærke hold for at vinde, og som det ser ud nu, er det også ham, der har overtaget hos Red Bull.

Men den regerende verdensmester lader sig ikke bare blive kørt over, så selvom han bliver bedt om at lade Ricciardo komme forbi, er det ikke bare noget, han gør.

På baggrund af Vettels noget kontroversielle tilbagemelding til pitten under Kinas Formel 1 Grand Prix, hvor han sagde ”tough luck” til ordren om at rykke over og lade den hurtigere Ricciardo passere, langer Ricciardo nu ud efter tyskeren.

”Det er vigtigt, at vi gør, som der bliver sagt, vi skal gøre, når pitten giver os en ordre,” kom det fra den næsten altid smilende Ricciardo.

”Holdets interesser kommer altid før vores egne,” tilføjede han.

”Det er i pitten, de laver alle beregninger, og derfor er det også dem, der ved, hvem der skal satses på, og det skal vi respektere.”

”Det er aldrig rart, når man får besked på at lade den anden køre forbi,” sluttede Ricciardo, der lader til at være den, der har overhånden hos Red Bull indtil nu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus næse til McLaren Podiet tilhører Domenicali, ikke Mattiacci »