Ricciardo bliver i Red Bull

Sæderne i Red Bull teamet er attraktive og ikke nemme at få fingrene i. Daniel Ricciardo er manden, som overtog Mark Webbers plads, og Daniel er netop blevet tilbudt at blive i teamet i 2015.

Daniel Ricciardo . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Nicolai Hald Jepsen (nhj@bmf1.dk) d. 19/5 2014 klokken 19:05

Den unge australske Red Bull-kører har fået nogle fine ord med på vejen af Dietrich Mateschitz og Christian Horner.

“Daniel har vist et kæmpe overskud siden første dag, han satte sig i bilen, og det er vi super tilfredse med. Nogle fans mente før sæsonen, at vi skulle have valgt Kimi Räikkönen istedet, men vi kunne ikke have valgt bedre end Daniel,” sagde Dietrich.

”Jeg kan ikke beskrive, hvor let Daniel får det til at se ud. Det ser så let ud, som at gå en tur i parken for ham. Daniel har virkelig præsteret i de første 5 løb. Det er utænkeligt, at Daniel er andre steder end her næste år,” tilføjede Horner.

Hele teamet har længe været mere end tilfredse med at arbejde med Daniel, og han er super professionel ifølge udtalelser fra flere medarbejdere i Red Bull-teamet.

Daniel Ricciardo. Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Ikke alt har været en dans på røde roser for Red Bull teamet, da Sebastian Vettel havde en del problemer i de første 4 løb. ”Sebastian har haft mange problemer med bilen her i starten, men vi skal nok komme efter det,” sagde Dietrich Mateschitz til engelske Daily Mail.

Som alle andre Red Bull atleter har både Daniel og Sebastian en lang kontrakt med energidrik-giganten, og lige nu står Daniel til at få en forlængelse i hus.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sir Jack Brabham død Venezuela trækker oliemillionerne »