Lawson kommer på gridden i 2025

Sky Sport kommentator, Ted Kravitz, er overbevist om, at Liam Lawson vil være at finde på Formel 1 gridden i 2025, det er bare et spørgsmål om hvilket Red Bull hold det er han ender på.

Belgiens Grand Prix 2022 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/8 2024 klokken 10:08

Liam Lawson har bevist overfor Red Bull, at han kan håndterer trykket ved at sidde i en Formel 1 bil, men Red Bull har ikke formået at gøre plads til ham.

De to Red Bull Formel 1 hold, der er Red Bull racing og VCAP, har officielt et sæde, der ikke har et navn på endnu, men uofficielt to, med Perez hængende i en meget tynd tråd.

Liam Lawson forventes at få VCAP sædet, mens det langt fra er afklaret, om Daniel Ricciardo ryger helt ud af Formel 1 igen, eller om han overtager Sergio Perez' sæde hos Red Bull og det så er Perez der ryger helt ud. Det kan du også læse mere om her.

Men ifølge Kravitz, så vil Lawson også kunne rykke direkte ind på Red Bull holdet.

Han har evnerne og selvtillid nok til at kører ved siden af Max Verstappen, spørgsmålet er bare om Red Bull vil holde fast i deres strategi, med kun at tage kørere fra junior holdet, eller om de tør satse det hele ved at sætte ham direkte ved siden af Verstappen.

En ting er dog sikkert ifølge Kravitz, det er at Lawson er i Formel 1 i 2025.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Er Vettel på vej til Audi? Har Bottas afsløret sit næste sæde? »