Singapores GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet rykker længere øst på, for at afvikle endnu et bybane-løb, denne gang i Singapores gader, der ikke er så snævre som Baku, men trods alt udfordrende. Vejret kan blive den helt store udfordring.

Singapores Grand Prix 2019 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/9 2024 klokken 08:09

Sidste år fejlede Red Bull i Singapore. I år kommer de til Singapore på hælene, efter at have tabt føreringen i konstruktørmesterskabet og Verstappens forspring til Norris, er formindsket.

Sidste år var Red Bull meget udfordret af, at det var en sprintweekend og de kun havde 1 træning til at finde det rette setup. I år er det ikke en sprintweekend, så alle har de normale 3 træninger, til at få justeret bilen helt rigtigt ind.

Vejret kan få meget stor indflydelse på resultatet og noget tyder på, at Red Bull kan få lidt hjælp af vejrguderne, hvis de kan få bilen til at fungere optimalt i vådt føre.

Fredag Varsel om regn og torden byder Formel 1 feltet velkommen. Det er dog kun den første træning der er i fare for at blive udfordret. Temperaturen bliver omkring32 grader, hvilket betyder at banen vil blive hurtig tør, efter regnvejret.

Lørdag Varsel om regn og torden igen, men forventet at ramme byen/banen om morgenen, hvilket "kun" vil vaske gummiet af banen, så 3. træning vil blive på en grøn bane. Kvalifikationen skulle blive tør og varm, igen med omkring 32 grader.

Søndag Løbsdagen forventes at blive våd, hele dagen. Dog uden torden. Stadig med høj temperatur på 31 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aserbajdsjans GP: Vejrudsigten