• Forside

BMW-Sauber: Sejr om 3 år?

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 18/1 2006 klokken 14:01

BMW afslørede deres bil I går, med løftet om at føre Sauber navnet til nye højder. Det nye BMW-Sauber hold, afslørede deres første bil ved en ceremoni i Valencia, forud for den første test.

Dr. Mario Theissen, der er BMW´s motorsports chef udtaler i en pressemeddelelse:” Vi er et nyt hold og vi starter fra en 8.plads i konstruktørernes mesterskab. Vores mål er at bevæge os op ad stigen så hurtigt som muligt, men det tager tid. Det sker ikke fra den ene dag til den anden.” Thiessen fortæller også at de følger et fler-års program, men at der er tro, resourcer, tålmodighed og vilje til at nå målet før tid.

”Jeg vil ikke spå podium placeinger eller sejre i år, men vi vil vise vores værd og lukke hullet til de andre hold. Og så er BMW-Sauber helt anderledes opbygget end Williams var det. Hos Williams var der to firmaer, hver med sin egen virksomhedskultur. Det vil tage tid at nå det niveau vi havde med Williams, men med tiden vil vi kunne nå længere end det”

Dr. Thiessen vil ikke sætte sig fat på nogen tidshorisont på den første sejr for BMW-Sauber, men asfviste ikke at den kunne komme inden for tre år. ”Det burde være muligt, men man ved jo aldrig hvem der vinder i sport. Jeg ville gerne kunne sige at vi vinder, men det er ikke realistisk at vi vinder noget i 2006”.

BMW-Sauber har til 2006 sæsonen ansat Nick Heidfeld og Jacques Villeneuve.