• Forside

Honda på vej med revolutionerende design

Honda Racing F1 Team har netop offentliggjort, at RA107 præsenteres d 26. februar. Modellen er allerede præsenteret i en sort udgave, men teamledelsen afslører nu, at man kan forvente noget, som aldrig er set tidligere i Formel 1.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 12/2 2007 klokken 23:02

Med en helt ny struktur, frisk vinkel og ny filosofi håber Honda at viske tavlen helt ren, begynde forfra og dermed forhåbentlig genoptage den succes, som det japanske team i fordums tid havde så meget held med. RA107 skal med andre ord genåbne fløjdørene til sejrspodiet.

Honda oplyser, at der er bygget videre på den sejr man vandt sidste år i Ungarn, holdets første i øvrigt, og RA107 skal markere dette gennembrud.

Rubens Barrichello, RA107 Technical Insight launch. Med den sorte farve har Honda søgt at sløre vigtige detaljer.

Allerede d. 25. januar kunne vi her på BMF1 løfte sløret for RA107, men dette var i en midlertidig ’sløret’ udgave i frækt, sort lingeri. Det nye design bliver anderledes, loves der hemmelighedsfuldt.

Den officielle RA107 bliver præsenteret d. 26. februar i sit nye farvedesign, og ifølge teamchef Nick Fry, vil det nye design blive noget, som aldrig er set tidligere i Formel 1.

Rygter den seneste måned har villet vide, at olieselskabet BP bliver ny hovedsponsor for teamet, hvilket efter al sandsynlighed vil resultere i et overvejende grønt farvedesign.

Som sædvanligt vil BMF1 komme med billeder fra begivenheden.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER